Contact

Door de stormen in mijn leven heb ik gemerkt dat het allesbepalend is hoe ik reageer op bepaalde stormen. Mindset is alles. Een belangrijke storm in mijn leven was het herstellen van een heftig ongeluk. Door dit ongeluk had ik een fractuur in mijn schedelbasis en een aangezichtsverlamming.  Het mooie van deze tijd vond ik dat alles even stil stond. Even niets moeten. En de verbinding met mensen die me wilden helpen en dat ik die hulp ook kón accepteren. Ik keek naar wat nog wel mogelijk was in plaats van naar wat ik niet (meer) kon. Eén van mijn opbouwprojecten was een eigen website maken. Daarna ben ik hier gaan bloggen over gezondheid en mindfulness voor voornamelijk perfectionistische vrouwen. 

Mijn platform heb ik de naam Zenstorm gegeven. Het komt van de twee woorden ZEN en STORM. De achterliggende gedachte van deze naam is simpel uit te leggen. Het maakt namelijk niet uit in welke storm je zit; als je zen blijft kun je iedere storm doorstaan. En soms moet je juist de stormen opzoeken, omdat stormen ook weer zorgen voor vernieuwing. 

Ik ben dus van de beweging en van de verstilling. Ik houd van uitersten. Nu merk ik in de samenleving dat er steeds meer behoefte is aan verbinding. En ook op zakelijk gebied is er ruimte voor spiritualiteit. Naast mijn baan en studies heb ik geen tijd om me op coaching te richten. Voor een goed gesprek over verbinding, business en spiritualiteit maak ik tijd. Neem contact met me op en laten we hierover verder praten. Misschien bedenken we een plan om de wereld een betere plek te maken. Dat alle wezens gelukkig mogen zijn.