Fit en Vitaal in drie stappen

Fit en vitaal in 3 simpele stappen

Het F.I.T. programma is een geavanceerd voedings-, cleansings- en afslankprogramma. Fit en vitaal worden begint met goede voeding en meer beweging. Maar hoe pak je dat aan? Het veranderen van patronen is namelijk niet makkelijk. Het F.I.T. programma helpt u in simpele stappen op weg naar een vitaler lichaam en een fitter gevoel.

fit

Afvallen en gezonder leven

F.I.T. staat voor Foundation, Inspiration, Transformation. Het programma biedt u de kans om op eenvoudige wijze vitaler te worden. Het toewerken naar een gezond lichaam is meer dan het verliezen van kilo’s. Het F.I.T. programma helpt u met afvallen, maar staat u ook bij in het ontwikkelen van een gezonde levensstijl.  In 3 stappen werkt u aan een vitale geest in een vitaal lichaam.

Hoe werkt het F.I.T.?

Met het F.I.T stappenplan wordt het makkelijker uw gewenste gewicht te bereiken en fit te worden én te blijven. U werkt elke dag gestructureerd aan uw gezondheidsdoel.

De juiste begeleiding

In de brochures staan het voedingsplan, het bewegingsplan en lekkere recepten. Ook vindt u in de brochures advies en handige tips om het F.I.T. programma met succes te doorlopen.

Voordelen van F.I.T

  1. duidelijk programma
  2. helder stappenplan
  3. tips en adviezen
  4. blijven genieten van eten
  5. blijvende gewichtsbeheersing

       Look better. Feel better