Ontdek hoe Zenstorm innovatieve technieken en bewezen methoden inzet om leiders en teams te versterken en te begeleiden naar succes.

DIENSTEN ZenStorm

Strategie sessies

Onze 1-op-1 strategische sessies bieden persoonlijke begeleiding om jouw leiderschapsvaardigheden en strategisch inzicht te versterken. Samen werken we aan specifieke uitdagingen en ontwikkelen we maatwerkoplossingen voor jouw organisatie. Ontdek de kracht van individuele coaching om jouw doelen te bereiken.

Workshops 

Onze workshops, zowel in-company als op externe locaties, zijn ontworpen om teams te inspireren en te transformeren. Met interactieve sessies en praktijkgerichte oefeningen helpen we jouw team om effectiever samen te werken en innovatie te stimuleren. Kies voor een omgeving die het beste past bij jouw team en doelen.

Zenstorm workshop over omnichannel strategie en AI-integratie, met Daniëlle van Kaathoven die presenteert aan een geïnteresseerd publiek

Opleiding Mastery

Onze opleiding biedt diepgaande kennis en praktische tools om alle zeven schakels te integreren: groei en leren, communicatie en expressie, empathie en verbinding, zelfvertrouwen en wilskracht, visie en inzicht, stabiliteit en veiligheid, en creativiteit en innovatie. Houd de nieuwsbrief in de gaten wanneer de opleiding gaat starten. Investeer in de toekomst van jouw leiderschap en team.

ZENSTORM'S FRAMEWORK - DE ZEVEN SCHAKELS -

Stabiliteit en Veiligheid: Mensen bouwen samen een stevige fundering met houten structuren

Stabiliteit en Veiligheid

Het creëren van een stabiele en veilige basis binnen teams met Zenstorm

Creativiteit en Innovatie: Mensen werken samen met een gloeilamp en verschillende creatieve elementen op de achtergrond

Creativiteit en Innovatie

Samenwerken aan creatieve oplossingen en innovatieve ideeën met Zenstorm

Zelfvertrouwen en Wilskracht: Een persoon staat op de top van een berg omringd door stralend licht

Zelfvertrouwen en Wilskracht

Het ontwikkelen van zelfvertrouwen en persoonlijke kracht bij Zenstorm

Empathie en Verbinding: Verschillende handen reiken naar een hart in het midden, omringd door bladeren en harten

Empathie en Verbinding

Het bevorderen van empathie en sterke relaties binnen teams met Zenstorm

Communicatie en Expressie: Een megafoon omringd door verschillende communicatie- en expressie-icoontjes

Communicatie en Expressie

Effectieve communicatie en expressie binnen teams bevorderen bij Zenstorm

Visie en Inzicht: Een groot oog omringd door symbolen en mensen die richting de toekomst kijken

Visie en Inzicht

Het ontwikkelen van visie en inzicht voor toekomstgerichte strategieën met Zenstorm

Groei en Leren: Een boom die uit een boek groeit, omringd door mensen en verlichte ideeën

Groei en Leren

Het stimuleren van voortdurende persoonlijke en professionele groei bij Zenstorm

Opleiding Mastery - 3 maanden

Behoor tot de top 0,2% van Nederland in het opbouwen van teams met Zenstorm Mastery

Onze programma's zijn ontworpen om jou de vaardigheden te geven die je nodig hebt in een steeds veranderende werkomgeving. Word een expert in essentiële en relevante vaardigheden die voortdurend ontwikkelen.

Introductie van Zenstorm Mastery

Een nieuwe manier van werken die je uitrust met vaardigheden die direct inspelen op de veranderende eisen van de moderne werkplek.

In een tijdperk van snelle veranderingen en innovatie is de traditionele manier van werken vaak niet meer genoeg. Oude methodes missen de essentiële vaardigheden en tools die nodig zijn om te slagen in de dynamische wereld van vandaag.

De oplossing? Een onderwijsmodel dat leren als een levenslange reis ziet, aangepast aan de huidige behoeften en de veranderende eisen van de wereldmarkt. Zenstorm Mastery biedt dynamische curriculums die je voorbereiden op de eisen van vandaag en de kansen van morgen.

Je doet het niet alleen

Bij Zenstorm Mastery geloven we dat samenwerking en ondersteuning essentieel zijn voor succes. Daarom bieden we een gemeenschap van gelijkgestemde professionals en experts die samen met jou deze reis maken. Je krijgt toegang tot een netwerk van mentoren, coaches en deelnemers die allemaal streven naar persoonlijke en professionele groei.

Wat maakt Zenstorm mastery uniek?

Bij Zenstorm Mastery helpen we leiders en professionals om te slagen in een wereld vol technologische veranderingen en nieuwe uitdagingen. Wat ons uniek maakt:

Altijd up-to-date curriculum:
Onze programma’s worden voortdurend bijgewerkt met de nieuwste trends en ontwikkelingen. Zo blijf je altijd een stap voor en zijn je vaardigheden direct toepasbaar.

Levenslang leren:
We bevorderen een cultuur van levenslang leren. Zelfs na afronding van het programma heb je toegang tot waardevolle bronnen en ondersteuning, zodat je blijft groeien gedurende je hele carrière.

Persoonlijke en professionele groei:
We focussen zowel op persoonlijke als professionele groei. Effectieve leiders hebben niet alleen technische vaardigheden nodig, maar ook empathie, zelfvertrouwen en sterke communicatievaardigheden.

Sterke gemeenschap:
Bij Zenstorm ben je nooit alleen. Je maakt deel uit van een gemeenschap van gelijkgestemde professionals die elkaar ondersteunen en inspireren. Dit netwerk is een bron van motivatie en waardevolle connecties.

Mentorschap en coaching:
Onze programma’s bieden toegang tot ervaren mentoren en coaches die je persoonlijk begeleiden. Dit helpt je om je doelen te bereiken en je volledige potentieel te benutten.

Interactie en netwerken:
We bieden volop mogelijkheden voor interactie en netwerken, zowel online als offline. Bouw sterke professionele relaties op en profiteer van de collectieve kennis en ervaring van de gemeenschap.

Ontdek meer over Zenstorm mastery

Bereid jezelf voor op een toekomst vol mogelijkheden. Ontdek hoe Zenstorm Mastery je kan helpen om de vaardigheden te ontwikkelen die je nodig hebt om te slagen in een wereld vol technologische veranderingen en nieuwe uitdagingen.

Zenstorm is op missie om leiders in Nederland te ondersteunen bij het ontwikkelen van effectieve teamdynamiek en een cultuur van innovatie en productiviteit, zodat ze het beste uit zichzelf en hun teams kunnen halen.

De 5 Principes

Zenstorm Mastery onderscheidt zich door vijf fundamentele principes die de leerervaring opnieuw definiëren en het onderscheiden van andere traditionele en digitale leerplatformen. Deze principes zorgen voor een leerreis die:

Geïntegreerd

Zenstorm Mastery gaat verder dan gewoon onderwijs door alle soorten kennis te combineren: theoretische inzichten uit de academische wereld, praktische toepassingen die vandaag relevant zijn, en leren dat direct op jouw leven van toepassing is. Daarnaast omvat het vijf manieren van leren, waaronder flow states (volledig opgaan in een taak), praktische toepassing, kritische analyse, nadenken over wat je hebt geleerd, en gemeenschapsdiscussies, waardoor het de meest complete onderwijsbeleving biedt.

Praktisch

Zenstorm Mastery verheft praktisch leren door een aanzienlijk deel van het plan te wijden aan de echte wereld toepassing van ideeën via vraag-en-antwoordsessies, case studies, live demo’s en wekelijkse opdrachten. Deze aanpak zorgt ervoor dat studenten niet alleen de opleiding voltooien, maar ook een hoog competentieniveau bereiken.

Flexibel

Waar de meeste onderwijsprogramma’s te strak zijn of duidelijke resultaten missen, vindt Zenstorm Mastery de perfecte balans met een gestructureerd maar flexibel plan. Het reageert direct op de gezamenlijke behoeften van de studenten via live online coaching en een maandelijks systeem dat de inhoud fris en boeiend houdt.

Relevant

De inhoud van Zenstorm Mastery is zorgvuldig samengesteld om zowel blijvend als vernieuwend te zijn. Het omvat principes die succes in elk werkgebied ondersteunen, waardoor aanpassing aan nieuwe uitdagingen mogelijk is, evenals geavanceerde strategieën die momenteel worden gebruikt door leiders in verschillende sectoren.

Transformerend

Zenstorm is uniek in het integreren van vijf manieren van leren in elk programma, met als doel niet alleen gedragingen te veranderen, maar ook de zelfidentiteit van studenten, wat de basis legt voor diepgaande persoonlijke en professionele groei. Mastery omvat wekelijkse cycli van live begeleide training en door de gemeenschap ondersteunde praktijk, wat zorgt voor een leerervaring die op het diepste niveau impact heeft.

Ontdek meer over Zenstorm Mastery

Bereid jezelf voor op een toekomst vol mogelijkheden. Ontdek hoe Zenstorm Mastery je kan helpen om de vaardigheden te ontwikkelen die je nodig hebt om te slagen in een wereld die voortdurend verandert.

Tweet
Share
Pin
Share
0 Shares