Over Zenstorm

Onze Missie

Zenstorm is op missie om leiders in Nederland te ondersteunen bij het ontwikkelen van effectieve teamdynamiek en een cultuur van innovatie en productiviteit, zodat ze het beste uit zichzelf en hun teams kunnen halen. Daarnaast worden we een AI-first business en met onze lessen leren we leiders dit ook toe te passen.

Zenstorm’s Framework – sterke schakels

Onze aanpak is gebaseerd op zeven schakels die elk een cruciaal aspect van persoonlijke en professionele groei vertegenwoordigen:

  1. Het Fundament van Teamdynamiek (Rood)
  2. Innovatie en Creativiteit (Oranje)
  3. Zelfbewustzijn en Persoonlijke Kracht (Geel)
  4. Empathie en Verbinding (Groen)
  5. Communicatie en Expressie (Blauw)
  6. Visie en Inzicht (Donkerpaars)
  7. Groei en Leren (Lichtpaars)

De naam Zenstorm

De naam Zenstorm symboliseert de kracht om kalm te blijven, ongeacht de uitdagingen die je tegenkomt. Dit concept is ontstaan vanuit de persoonlijke ervaring van Danielle, onze oprichter. Tien jaar geleden ondervond ze een storm door een ongeluk. In plaats van te kijken naar wat op dat moment niet kon, keek ze naar wat er wel mogelijk was. Ze startte met kleine projectjes, wat uiteindelijk resulteerde in een andere richting qua werk. Starten met het leren coderen voor het maken van een website, tot het bloggen over persoonlijk leiderschap, wat resulteerde in consultancy in digitale marketing, wat resulteerde in het specialiseren in digitale transformatie, in coaching, in trainingen geven, wat uiteindelijk resulteert in de transformatie van Zenstorm nu om leiders dit te leren. Dus je ziet, het is “Practice what you preach”. Ze denkt zelf dat door het volgen van destijds haar eerste tiendaagse stilte meditatie dat ze zelf ondervond wat de kracht is van innerlijke rust te midden van chaos. Door haar storm kwam Zenstorm er. Het is gebruik van de elementen. Het kijken naar wat er is, in plaats van wat er niet is. Met wat er is kun je gaan bouwen en opbouwen. Als je blijft in wat er niet is, dan blijf je vastzitten.

Ons team

Daniëlle van Kaathoven

Oprichter en CEO, Strateeg, Trainer, Coach

Danielle van Kaathoven is de oprichter en CEO van Zenstorm, waar ze haar passie voor leiderschap, persoonlijke ontwikkeling en digitale transformatie inzet om anderen te helpen groeien. Met meer dan twintig jaar ervaring in marketing en communicatie, heeft ze zich gespecialiseerd in strategisch omnichannel engagement en digitale transformatie. Danielle heeft uitgebreide ervaring opgedaan als consultant in digitale marketing en het geven van trainingen en workshops op nationaal en internationaal niveau. Haar expertise ligt in het ontwikkelen van effectieve teamdynamiek en het bevorderen van een cultuur van innovatie en productiviteit.

Bij Zenstorm richt Danielle zich op het creëren van omgevingen waarin teamleden in hun kracht staan en organisaties floreren. Ze gelooft in de kracht van innerlijke rust te midden van chaos. Danielle combineert haar kennis en ervaring om leiders te inspireren en te begeleiden naar duurzame groei en succes.

Momenteel is Danielle bezig met het schrijven van een boek dat dieper ingaat op de zeven schakels van persoonlijke en professionele groei die de kern vormen van de Zenstorm-methodiek. Haar boek belooft een waardevolle gids te worden voor leiders die willen floreren in een snel veranderende wereld.

Wil je meer weten over haar reis en hoe ze anderen helpt om te groeien? Bekijk haar cv voor meer details hier.

Marco Jansen

Docent, Trainer

Marco Jansen brengt 22 jaar aan uitgebreide ervaring als docent en trainer met zich mee. Zijn indrukwekkende loopbaan begon bij het Korps Mariniers en leidde vervolgens naar de Koninklijke Marechaussee, waar hij als docent gevaar- en geweldbeheersing verschillende lessen en opleidingen verzorgde voor diverse eenheden binnen de KMAR. Dit omvatte onder andere vuurwapenlessen, vuurwapenopleidingen, wetkennis en proceduretrainingen zoals voertuig- en pandprocedures. Daarnaast gaf Marco opleidingen aan specialistische eenheden zoals HRB, Observatie en Ondersteuningsgroep (OOG), AE en het VAG-team, waar hij zelf ook teamlid van was.

Na zijn tijd bij de Marechaussee, zette Marco zijn expertise in bij de politie en vervolgens bij de gemeenten Rotterdam en Amsterdam, waar hij als trainer zijn vaardigheden verder verfijnde. Marco is een meester in observeren en waarnemen; hij heeft een scherp oog voor wat een groep en individuen nodig hebben. Hij durft de vinger op de zere plek te leggen en mensen aan te spreken op hun verbeterpunten, altijd met het oog op groei en ontwikkeling.

Marco is niet alleen een deskundige trainer maar ook een echte avonturier. Hij houdt van de bergen en heeft op meer dan 30 toppen boven de 4000 meter gestaan. Hij heeft groepen begeleid in de bergen, mensen laten abseilen, en houdt van alpinisme. Daarnaast loopt Marco Ultra trail afstanden in de bergen. Marco is een echte avonturier die niet alleen zichzelf, maar ook anderen begeleidt om voorbij hun comfortzone te gaan. Hij speurt zaken op en ziet alles; hij is een scherpe observeerder.

Wat Marco uniek maakt, is zijn vermogen om mensen te motiveren en hun potentieel te ontsluiten. Hij werkt met een divers publiek, van jongeren tot CEO’s van grote bedrijven. Zijn trainingen en begeleiding zorgen ervoor dat mensen dingen bereiken waarvan ze nooit hadden gedacht dat ze die konden. Marco weet iedereen te inspireren en te pushen om het beste uit zichzelf te halen, wat resulteert in een voldaan gevoel en tastbare resultaten.

Leiders in Nederland die streven naar groei en transformatie in hun teams kunnen veel leren van Marco’s aanpak. Zijn ervaring, gecombineerd met zijn talent om mensen te motiveren en te begeleiden naar hun hoogste potentieel, maakt hem een onmisbare kracht binnen Zenstorm.

Yvonne van Kaathoven

Scrum Master, Adviseur

Yvonne van Kaathoven brengt een schat aan ervaring met zich mee als Scrum Master en organisatieadviseur, met meer dan 15 jaar expertise in teamontwikkeling, procesverbetering en lean management. Haar carrière begon in de human resources sector bij gerenommeerde bedrijven als Interpolis en Achmea. Haar focus lag altijd op coaching, mentorschap en het trainen van teams.

Als zelfstandig ondernemer heeft Yvonne met haar bedrijven ScrumTastic en DailyLean talloze organisaties geholpen bij de implementatie van de Scrum-methodologie en het optimaliseren van hun processen. Haar diepe kennis van operationele en strategische aspecten maakt haar een waardevolle adviseur voor zowel kleine als grote bedrijven.

In haar recente rol als Scrum Master voor de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa) en bij Lamers High Tech Systems, heeft Yvonne bewezen een meester te zijn in het coachen en transformeren van teams. Bij Lamers High Tech Systems speelde ze een cruciale rol in het verbeteren van bedrijfsprocessen door Scrum te introduceren, waarbij ze nauw samenwerkte met directieleden en leveranciers om continue verbetering te realiseren.

Yvonne’s expertise in communicatie, strategisch denken en teambuilding maakt haar een onmisbare kracht in het begeleiden van teams naar betere prestaties en grotere betrokkenheid. Haar werk als organisatieadviseur bij Quiet Community Tilburg en haar rol als LEAN juf bij Summa College onderstrepen haar toewijding aan educatie en het empoweren van individuen en teams.

Bij Zenstorm draagt Yvonne bij als adviseur, waar ze Zenstorm inspireert om het volledige potentieel te bereiken door middel van innovatieve en duurzame oplossingen. Haar rijke ervaring en diepgaande kennis helpen organisaties toekomstbestendig te worden door het implementeren van effectieve frameworks en het ontwikkelen van sterkere, meer cohesie in teams.

Onze aanpak

Bij Zenstorm leren we je hoe je je team kunt inspireren, hoe je een cultuur van innovatie kunt bevorderen, en hoe je een voorsprong kunt behouden in deze tijd van digitale transformatie. Klanten verwachten tegenwoordig hetzelfde gemak en dezelfde functionaliteit van kleinere bedrijven als van grote ondernemingen. Dit verhoogt de druk op leiders om constant innovatief en efficiënt te zijn. Het is belangrijk om je hoofd koel te houden en positief te blijven, zelfs tijdens uitdagingen. Door gebruik te maken van de laatste kennis en technologieën, waaronder AI, helpen we je om een omgeving te creëren waar jouw team optimaal kan functioneren en groeien.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Wil je meer weten over hoe Zenstorm jou kan helpen? Neem vandaag nog contact op of verken onze website. We zijn druk bezig met het schrijven van een boek dat jouw leiderschap zal ondersteunen. Blijf op de hoogte van de nieuwste inzichten en technieken om je leiderschap naar een hoger niveau te tillen.

Zenstorm is op missie om leiders in Nederland te ondersteunen bij het ontwikkelen van effectieve teamdynamiek en een cultuur van innovatie en productiviteit, zodat ze het beste uit zichzelf en hun teams kunnen halen.

Tweet
Share
Pin
Share
0 Shares