Zaden

Zaden, de bron van al het leven

De producten op basis van zaden waarmee Zenstorm werkt zijn afkomstig van Rain International. Zij hebben gekozen voor het beste van Moeder Natuur en de rijke eigenschappen van voeding uit zaden samengebracht in unieke producten die zijn samengesteld voor een optimale gezondheid.

Het is een eenvoudig concept, en het zal je zeker aanspreken.

zaden

De Kracht van Zaden

Wat is er nog meer mogelijk voor het lichaam?

Een zaadje bevat van binnen een hele plant voordat deze spruit. Het is niet toevallig, dat zaadjes, het kleinste deel van de meeste planten, de meest robuuste vorm van de voedingsstoffen voor planten bevatten en de basis zijn van al de producten van Rain International.

Rain behoudt de krachtige voordelen van zaden door gebruik te maken van een koude persing zodat voedselrijke oliën en meel uit zaden kunnen worden gewonnen zonder gebruik te maken van chemicaliën en hoge warmte (die de voedingswaarde effectief kunnen doen verminderen). De door Rain toegepaste verwerkingsmethode levert de hoogste kwaliteit bestanddelen op met de meest krachtige voordelen.

 

Mijn ervaring met Rain SOUL & CORE

Voedzame voeding was voor mij altijd al belangrijk, en nu al helemaal.

Ik gebruik SOUL en CORE, ontwikkeld door Rain en ik ben heel blij met hoe mijn lijf zich voelt en hoe ik energieker ben en meer uit een dag kan halen.

  • Ik heb minder slaap nodig
  • Ik word energiek wakker en blijf energiek gedurende de dag.
  • Mijn huid glanst, is veel zachter en gladder
  • Mijn haar is dikker geworden
  • Mijn lijf voelt sterk

Elk zakje lijkt een soort van puur elixer dat direct opgenomen wordt in en door mijn hele lichaam. Het is krachtig in zijn werking EN zacht en gemakkelijk voor mijn lichaam.

Als je weet wat er allemaal in zo’n zakje zit en wat tevens door de koude persing al zijn vitaliteit behoud, is het ook qua kosten zeer voordelig. De ‘ORAC’ anti-oxidanten waarden is extreem hoog per pakje.

Ik heb SOUL en CORE aan mijn dagelijkse eten toegevoegd.

zadenIk merk vanzelf wanneer mn lijf er om vraagt. Dat kan zijn 1 of 2 zakjes per dag, of een dagje niet. Ik voel aan mijn lijf wat het nodig heeft op die dag.

 SOUL

Rain SOUL is ontwikkeld om kinderen die behandeld zijn met chemotherapie snel te laten herstellen. De resultaten waren zo verrassend dat SOUL beschikbaar is gemaakt voor iedereen.

SOUL is gemaakt middels een koude persing van diverse zaden en toevoeging van lichaamseigen suiker. SOUL bevat het antioxidant equivalent van 8-10 stuks porties fruit, 8-10 porties groente en 2-3 porties gezonde vetzuren. SOUL heeft een ORAC Score (Oxygen Radical Absorbance Capacity) van 8.990 per zakje. Dat is ongekend hoog en wordt door geen enkel ander voedingssupplement benadert. Ons lichaam staat bloot aan radicalen; van buiten af, via (lucht)verontreiniging en straling en van binnenuit door tal van oxidatieve processen. Het totale verouderingsproces en tal van degeneratieve ziektebeelden (artritis, reuma, staar, arteriosclerose, pigmentvlekken en andere) worden toegeschreven aan schade door radicalen. Soul gaat de strijd aan met deze radicalen en u bent daarbij de winnaar.

SOUL is getest en gecertificeerd door het onafhankelijke “Brunswick Labs”.

zaden

Er zijn vele redenen om SOUL te gebruiken. Dit zijn er slechts enkele: Vermindert ontstekingsprocessen, vertraagt veroudering van cellen, toename van energie, prestatie en uithoudingsvermogen etc.

Ervaar het zelf en bestel een pakket SOUL. SOUL heeft een 30 dagen niet goed 100% geld terug garantie.

Zaden zijn de meest geconcentreerde vorm van voeding die in de natuur voorkomt. In zaad zit de ziel van iedere plant of vrucht; het is de basis van het leven.

CORE

zaden

Rain CORE bevat zaden van Mariadistel en veenbes (cranberry), bekend om zowel hun ontstekingswerende eigenschappen als eigenschappen die ten goede komen aan het DNA.

Daarnaast kunnen chlorella en aloë vera je nieren, huid en je spijsvertering ten goede komen, en ook je immuunsysteem stimuleren. Zaden zijn de onbezongen helden in het gezonde voedsel dat we elke dag zouden moeten eten, en ze zijn de hoofdbestanddelen van dit opmerkelijke product van Rain CORE.

Bestellen, gebruiken en Rain PARTNER worden

Mensen vragen “Hoe weet ik dat dit werkt?”
Ik zeg “Zou je lijf het zelf willen proberen?”

Iedereen kan Rain producten bestellen via

www.myrainlife.com/zenstorm 

Via deze link worden je producten thuis afgeleverd en zijn ze ook nog eens stuk goedkoper!

Youtube Playlist

Testimonials:

Engelstalig
Nederlandstalige Testimonials Facebook Pagina 1

zaden Soul magic

Neem Contact op!

Voor meer info over het product kun je hier lezen en bekijken.

www.myrainlife.com/zenstorm

Upline User ID: 242962
Zenstorm

Wat is er nog meer mogelijk voor ons lichaam?

Disclaimer: Deze producten zijn niet bedoeld voor diagnose, behandeling, genezing of voorkoming van ziekte. Raadpleeg met ziekte of fysieke klachten een dokter.

Binnenkort voor sporters en atleten: RAIN Form

zaden

zaden trio

zaden zaden